Parobet FUPS ile Para Transferi

Parobet FUPS ile Para Transferi
Parobet FUPS ile Para Transferi

Parobet FUPS ile Para Transferi

Ödeme seçeneklerinde en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Hadi yazımızı tüm ziyaret edenler sevdiği ve güvendiği ödeme yöntemini yorumlarda paylaşsın. Sizler için hep en fazlasına çalışmakta olan Parobet’in FUPS ödeme sisteminden bahsedeceğiz bugün. Elbette kullanan oyuncular olduğu kadar bilmediğinden kullanmayanlar da vardır. Bu yazımız daha çok FUPS metodunu bilmeyenler veya tereddüt edenler için daha faydalı olacaktır. Parobet FUPS ile para transferi hakkında bilgi edinirken arka plandaki çalışma yapısını da birlikte görmüş olacağız.

Tabi FUPS yapısına geçmeden önce bu yöntemin aslında bir sanal cüzdan sistemi olduğunu belirtmek istiyoruz. Sanal cüzdan yapılarını -kullananlar bilir- öncelikle yatırım işlemi sanal cüzdan hesabına yapılır. Sonrasında bahis hesabında ilgili metot seçilere ödemeler tamamlanır. FUPS ile yatırım işlemi de aynı şekilde gerçekleştirilir. Minimum 100 TL maksimum 10.000 TL’lik tutarı tek seferde ödeme yapabilirsiniz. Yatırım işlemleriniz için Parobet sizden bir komisyon almaz. Ayrıca ödeme tutarı da anlık olarak hesabınıza aktarılabilmektedir. Yatırım tutarınızı giriş yaparak ödeme işlemlerinizde ilerlemeniz yeterli olacaktır. Görülebileceği üzere yatırım bölümü gayet kolaydır. Ancak bu FUPS nedir, kim tarafından yönetilmektedir. Bu sorulara da yanıt bulalım birlikte.

FUPS Nedir?

FUPS, Lydians Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri tarafından faaliyet göstermekte olan bir para transfer sistemidir. TCMB tarafından ilgili kanunlar kapsamında lisanslı olarak hizmet vermektedir. Parobet FUPS ile yatırım işlemlerinin güvenilirliği de eminiz ki merak edilmektedir. Bankalararası Kart Merkezi ve VISA üyesidir. PCI ve DSS sertifikasyonlarına sahiptir. Bu sertifikalar ile ödeme işlemlerinizde bilgileriniz güvendedir.

Bir nevi dijital hesap olarak karşımıza çıkan bir yöntem olduğundan her an her yerde işlemleriniz için kolaylık sağlayabilmektedir. Mesela para transferi, fatura işlemleri, abonelik ödemeleri, sanal ya da fiziksel kart ödemeleri güvenle yapılabilir. Üstelik de 7/24 aktif olarak bu işlemleri gerçekleştirmeniz mümkündür. FUPS sistemine üyelik ve işlem yönetimi için App Store, Google Play, App Gallery üzerinden uygulama indirebilirsiniz.

Ödeme İşlemlerinde Komisyon

Parobet ödeme yöntemlerini kontrol ettiğinizde işlem ücreti bölümünde “ücretsiz” bilgisini görüyor olacaksınız. Bu demektir ki Parobet üzerinde yatırım için kullanacak olduğunuz yöntemlerde herhangi bir komisyon alınmayacaktır. Parobet güvenilir yöntemler ile sizleri buluşturduğundan yatırım için sizden bir komisyon alma niyetine girmez. Aksine sizin sağlıklı şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilmenizdir önemli olan.

Yine de bir kesinti olayı ile muhakkak rastlaşabilirsiniz. Peki Parobet sizden komisyon almıyorsa bu kesinti nereden geliyor? Aslında kullandığınız ödeme seçenekleri kendi bünyesinde sizden bir kesinti alabilmektedir. Misal papara, payfix, banka havalesi gibi yöntemlerde de sizden kesinti alınabilir ancak bunlar genelde yüksek tutarlar değildir ve henüz o metot bünyesinde gerçekleştirediğiniz transferde sizden kesinti alınmaktadır. Şöyle ki FUPS üzerinden banka hesabınıza para gönderirken ya da FUPS hesapları arasında para transferi yaparken bir komisyon ödemezsiniz. Ancak ATM’den para yüklemesi ya da bakiye sorgulaması için komisyon ödemiş olabilirsiniz. Her bir metot için bu kesintiler ve kesinti uygulanan işlemler farklıdır. Bu nedenle sanal cüzdan yöntemlerinden birini tercih edecekseniz paparai payfix, mefete, FUPS, PayCO arasından kesintileri kendi sitelerinden incelemeli ve en düşük olanı tercih etmelisiniz.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*